واکنش حماس به اظهارات جدید ترامپ درباره ساکنان غزه تشکیل «شورای امنیت ملی» در سوریه به ریاست جولانی ایروانی در نشست غیرعلنی شورای امنیت: هر تلاشی برای وادار کردن ایران به پذیرش توافقی ناعادلانه، محکوم به شکست است اتهام‌زنی‌های آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران توافق وزرای خارجه کشور‌های عربی و نماینده ترامپ برای اجرای طرح بازسازی غزه پوتین: کورسک باید کامل آزاد شود اظهارنظر سخنگوی سازمان ملل درباره توافق هسته‌ای ایران عراقچی: نامه رئیس‌جمهور ایالات متحده دریافت شد از سرگیری تحویل تسلیحات آمریکا به اوکراین از طریق لهستان فرستاده ویژه ترامپ به روسیه می‌رود یمن از آغاز عملیات علیه کشتی‌های اسرائیلی خبر داد وزیر خارجه کویت نامه عراقچی را دریافت کرد تمامی تروریست‌های گروگان‌گیری قطار مسافربری بلوچستان پاکستان کشته شدند ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم ترامپ: اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

۶۱ کشته در سیل افغانستان

وزارت رسیدگی به حوادث دولت موقت طالبان اعلام کرد که طی یک هفته‌ اخیر ۶۱ نفر بر اثر وقوع سیل جان باخته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر به گفته‌ این وزارتخانه، ولایت‌های پروان، کاپیسا، ننگرهار، میدان‌ وردک، غزنی، لوگر و پکتیا طی هفته گذشته شاهد بارش سنگین باران و جاری شدن سیل بودند.

ولایت پروان با ۲۹ کشته و ۹۲ زخمی بیشترین تلفات را متحمل شده است.

روز گذشته (یکشنبه 24 مرداد) مقامات محلی طالبان اعلام کرده بودند که بر اثر وقوع سیل در پروان در شمال کابل 31 نفر جان باخته‌اند.

گزارش شده است که بخش‌هایی از شهرستان‌های سیاه‌گرد و شینواری ولایت پروان دچار سیل گرفتگی شده و براساس آمار اولیه تاکنون 31 نفر جان باخته و ده‌ها منزل مسکونی و هزاران هکتار زمین کشاورزی تخریب شده است.

روز گذشته نیز شماری دیگری از ولایت‌های افغانستان شاهد وقوع سیل بوده و منابع اعلام کردند که تلفاتی جانی و مالی نیز به ساکنان این مناطق وارد شده است.

این در حالی است که «شرف الدین مسلم»، معاون وزیر مبارزه به حوادث طبیعی طالبان گفته است که «طی هفته گذشته در هفت ولایت افغانستان سیل جاری شده که زیان‌های جانی و مالی را وارد کرده است.»

وی افزود: در نتیجه سیل چندین جاده اصلی از جمله جاده کابل به غزنی و همچنین جاده بامیان و پکتیا نیز مسدود شده است.

همچنین آمارهای رسمی وزارت رسیدگی با حوادث نشان می‌دهند که در نتیجه سیل در مناطق مختلف افغانستان صدها خانه ویران شده و هزارن هکتار زمین نیز تخریب شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار